Har dit dyr tandproblemer?


Pas på dit kæledyrs tænder

Fra naturens side er hunde og katte beregnet til at bruge deres tænder på en anden måde end virkeligheden er i dag. Derfor kan især hunde have brug for en årlig tandrensning. Vi ser dagligt svære tilfælde af peridontitis (paradontose) hos særligt de små hunderacer. Paradontose er en fremadskridende og ikke mindst smertefuld sygdom, som en konsekvens af manglende tandhygiejne.

Vi tilbyder tandrens og efterfølgende polering, og evt. tandrøntgen, hvis dette skønnes nødvendigt. Ud fra denne undersøgelse vurderes det, om der er behov for tandekstraktion.

Alle tandbehandlinger foretages i fuld narkose, da kun dette giver os mulighed for et tilfredsstillende resultat. Ligesom med vores øvrige operationer, bliver patienten overvåget med puls, iltmætning, blodtryk og EKG.

Patienten indlægges af en dyrlæge mellem kl. 8 og 8.30, hvor de nærmere detaljer tales igennem. Patienten vil modtage en for-bedøvelse, og vi lytter på hjerte og lunger. Tandbehandlingerne foregår om formiddagen og patienten vil typisk blive ringet hjem omkring middagstid.Døgnvagt tlf. 65 99 12 11 Dyr kan blive syge eller komme til skade på alle tider af døgnet året rundt.

Derfor har vi valgt altid at stå til rådighed for akut syge og tilskadekomne dyr. Vores seks faste dyrlæger varetager denne vagtdækning på hverdage fra 17.00-07.00, samt weekender og helligdage. 

Recepter samt tidsbestilling henstilles til vores øvrige åbningstider. 

Ved en vagtkonsultation tillægges vagtgebyr, og der afregnes efter endt behandling.